воскресенье, 1 марта 2020 г.

Коваленко Live

Коронавірус і політика

Поки в Україні немає офіційних випадків коронавірусу. Але влада та всі ми розуміємо, що це лише питання часу. Хвороба стане джерелом купи політичних спекуляцій та інструментом медіакілерства для місцевої і центральної влади. 

Вже зараз Дубінський та команда Коломойського спекулюють на темі коронавірусу. Їх дивує, що «у всіх сусідів є, а в нас нема». Дубінський не гребує навіть спекуляціями на грипі та смертях. В одному зі своїх «дубінізмів» він розповідає про загиблу в Дніпрі співробітницю Приватбанку, про яку йому друзі сказали. Мовляв, померла за кілька днів і ніхто не каже що це коронавірус. А в центральний офіс банку вийшла на роботу китаянка. 

І справді, 17 лютого 44-річна дніпрянка Анна Л. померла внаслідок ГРВІ. Але «слуга народу» Дубінський вирішив спекульнути на смерті невідомої йому людини. 

Мета проста. Максимально посилювати паніку. 1+1 розповідали про епідемію в Тернополі у січні, ще коли коронавірус не став мейнстрімом. 

Під шумок цієї паніки дуже легко сковирнути Скалецьку, Радуцького, непотрібних голів ОДА на місцях і так далі. А також покусати владу і особисто Зеленського. 

Окрім ресурсів Коломойського буде багато інших панікерів. Згадайте лише ситуацію пневмонією в 2009 році. 

В ОП повинні серйозно продумати інформаційну стратегію. І підготуватися до відвертих маніпуляцій, подібних Дубінському й Бужанському кадрів. 

До слова, у Німеччині після оголошення епідемії полиці в супермаркетах у містечках швидко спорожніли. Що казати про Україну...

https://t.me/Pochtarr/3051

Комментариев нет:

Отправить комментарий