четверг, 29 декабря 2016 г.

Ігор Палиця прокоментував ситуацію з можливим позбавленням ліцензії телеканалу «1+1»

Голова Волинської облради, член президії партії УКРОП Ігор Палиця пов’язує спроби відібрати ліцензію в телеканалу «1+1» з бажанням президента РФ Володимира Путіна помститися Ігорю Коломойському за його проукраїнську позицію та значний внесок у зупинення «російської весни».

На своїй сторінці у Facebook політик нагадав, що у 2014 році Ігор Коломойський був єдиним представником великого бізнесу, який разом з мільйонами патріотів став на захист України, ризикуючи всім, включно з життям, а «ПриватБанк» та телеканал «1+1» зайняли проукраїнську позицію і докладали всіх зусиль, щоб зберегти Україну та правдиво висвітлювати події. В результаті бізнесмен став ворогом № 1 для Путіна, «ПриватБанк» націоналізували в Росії, в Криму та в Україні, в телеканалу «1+1» намагаються відібрати ліцензію на мовлення, а його журналістів затримують в РФ. 

«Може, Ігор Коломойський помилився, коли в березні 2014-го поставив на карту все, включно з життям, ставши на захист України? А, може, він недооцінив можливості Путіна? Чи, може, він просто не думав, що в Путіна такі довгі руки і стільки кишенькових високопосадовців у нашій з вами державі?» – написав Ігор Палиця.

Представник УКРОПу також звернув увагу на відсутність реакції міжнародної спільноти на ситуацію з можливим позбавленням ліцензії телеканалу «1+1» – одного з найбільших незалежних мовників в Україні. «Я пам'ятаю реакцію послів країн «Великої сімки» стосовно конфлікту навколо телеканалу «Інтер»: вони всі, як один, стали на захист свободи слова – в їхньому розумінні. Тільки я один нічого не почув і не прочитав щодо «Плюсів»? Чи їм, як і Росії, незалежні ЗМІ не цікаві? А чи потрібні нам такі друзі?» – обурився Ігор Палиця.

http://www.ukrop.com.ua/uk/news/central/4510-igor-palitsya-prokomentuvav-situatsiyu-z-mozhlivim-pozbavlennyam-litsenziyi-telekanalu-1-1

Комментариев нет:

Отправить комментарий