понедельник, 27 февраля 2017 г.

Артеменко заявив, що його план стосовно Криму мав стати стратегією Радикальної партії За словами народного депутата Андрія Артеменка, лідер Радикальної партії Олег Ляшко знав про його ініціативи щодо Криму.

Народний депутат України Андрій Артеменко заявив, що мав мандат від фракції Радикальної партії у парламенті на подання своїх мирних ініціатив щодо Криму. Про це він сказав під час прес-конференції 27 лютого, повідомляє кореспондент "ГОРДОН".

"Я хочу нагадати, що Ляшко (лідер Радикальної партії Олег Ляшко. – "ГОРДОН") був ознайомлений з нашими планами, з нашими мирними ініціативами, це мало бути стратегією Радикальної партії. Я представляв Радикальну партію, і мав на це мандат від фракції пана Ляшка щодо моїх подій, моїх поїздок", – зазначив нардеп.

Артеменко додав, що лідер фракції мав їхати з ним до Штатів: "Більше того, пан Ляшко мав їхати зі мною до США на всі заходи, в яких я брав участь".

Нардеп висловив жаль, що Радикальна партія не пройшла випробування після того, як ініціативу щодо Криму розкритикували. "Вони, зрозумівши, що відбуватиметься далі, виключили мене", – додав парламентарій.

Він заявив, що представники Опозиційного блоку Сергій Льовочкін і Юрій Бойко не мають жодного відношення до ініціатив стосовно Криму.

http://m.gordonua.com/ukr/news/politics/artemenko-zajaviv-shcho-jogo-plan-po-krimu-povinen-buv-stati-strategijeju-radikalnoji-partiji-175876.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий