пятница, 7 апреля 2017 г.

СБУ и ДМС


ЧЕРЕЗ СЛІДЧІ ДІЇ СБУ ЩОДО ОПЕРАТОРА ЗВ’ЯЗКУ ПРИЗУПИНЕНЕ ОФОРМЛЕННЯ ЗАКОРДОННИХ ПАСПОРТІВ У ЦЕНТРАХ НАДАННЯ АДМІНПОСЛУГ ТА «ПАСПОРТНИХ СЕРВІСАХ»06.04.2017 20:37
Сьогодні, 6 квітня, внаслідок слідчих дій працівників Служби безпеки України в одного з операторів зв’язку тимчасово призупинені оформлення і видача біометричних документів (паспорт для виїзду за кордон та ID-паспорт) у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) та «Паспортних сервісах» на всій території України. Підрозділи міграційної служби наразі працюють у штатному режимі.

Найбільше проблему відчують на собі кияни, оскільки у Києві значна кількість закордонних паспортів оформлювалося у ЦНАП та чотирьох «Паспортних сервісах».

Державна міграційна служба звернулася з листами до СБУ, Держспецзв’язку та Державного підприємства «Українські спеціальні системи» (ДП УСС) щодо максимально швидкого поновлення роботи каналів зв’язку та відновлення можливості оформлення та видачі документів.

Прес-служба ДМС України
http://www.mvs.gov.ua/ua/news/7213_CHerez_slidchi_dii_SBU_shchodo_operatora_zvyazku_prizupinene_oformlennya_zakordonnih_pasportiv_u_centrah_nadannya_adminposlug_ta_Pasportnih_servisah.htm

Комментариев нет:

Отправить комментарий