четверг, 25 апреля 2019 г.

Радник Зеленського заявив про необхідність перезапуску НКРЕКП та АМКУАйварс Абромавічус розповів про початкові кроки Зеленського на посту президента України.

томатично перенаправлені на мобільну версіюПерейти на повну версію

НОВИНИ

ЕКОНОМІКАсьогодні 12:38

Радник Зеленського заявив про необхідність перезапуску НКРЕКП та АМКУАйварс Абромавічус розповів про початкові кроки Зеленського на посту президента України.Абромавічус заявив, що НКРЕКП та АМКУ повинні бути повністю незалежні, kmu.gov.ua

Радник новообраного президента Володимира Зеленського і колишній глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварс Абромавічус заявив про те, що Антимонопольний комітет україни і Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, необхідно перезапустити.

"Початкові кроки (новообраного президента - ред.) будуть прості і досить популярні... Обов'язково, що стосується НКРЕКП і АМКУ... Реально ніякої незалежності у цих двох найважливіших органів не було. Все - ставленики минає керівництва, і є повне розуміння, що ці дві інституції повинні бути повністю незалежними", - заявив Абромавічус під час "New 5 year challenge: Expectations. Hopes. Concerns".

Він також додав, що одинм з перших кроків Зеленського як президента буде полягати в просуванні низки законодавчих ініціатив, зокрема законопроекту про імпічмент президента, "кнопкодавство", а також про Службу фінансових розслідувань та виключення функції економічних розслідувань з повноважень правоохоронних органів.


https://m.dt.ua/ECONOMICS/radnik-zelenskogo-zayaviv-pro-neobhidnist-perezapusku-nkrekp-ta-amku-309643_.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий