четверг, 26 сентября 2019 г.

215 конгресменів США заявили про підтримку імпічменту Трампу. Для процедури необхідно 218 голосів  Більше читайте тут: https://m.gordonua.com/ukr/news/worldnews/-215-kongresmeniv-ssha-zajavili-pro-pidtrimku-impichmentu-trampu-dlja-protseduri-neobhidno-218-golosiv-1301644.html

За даними телеканала CNN, більшість конгресменів, які виступають за імпічмент президенту США Дональду Трампу, – представники Демократичної партії.
Рекомендую Twitter
Читати російською
Сьогодні 15.14 | коментарів: 13

Щоб оголосити президенту США імпічмент, таке рішення спершу має ухвалити комітет Палати представників Конгресу 
Фото: pixabay.com
У Палаті представників Конгресу США 215 конгресменів підтримують імпічмент американському президенту Дональду Трампу, повідомляє 26 вересня CNN.

Більшість із них – представники Демократичної партії.

За інформацією телеканала, до переліку демократів, які підтримують імпічмент, доєднався колишній республіканець, нині незалежний конгресмен Джастін Амаш.

CNN склав список конгресменів, які підтримують імпічмент.

Зазначають, що "кількість парламентаріїв, які принаймні підтримують проведення розслідування у справі про імпічмент, швидко наближається до 218 голосів, необхідних для імпічменту Трампа в Палаті представників, хоча невідомо, чи голосуватимуть усі, хто виступає за проведення розслідування у справі".

Щоб оголосити президенту імпічмент, таке рішення спочатку має ухвалити комітет Палати представників Конгресу. Потім висновки комітету має підтримати сама Палата представників, після чого все вирішить голосування в Сенаті. Для ухвалення рішення про імпічмент потрібна підтримка 2/3 сенаторів. Якщо в Сенаті набирають достатню кількість голосів, президента усувають від посади. До того ж можуть розпочати кримінальне розслідування проти нього або заборонити йому обіймати посади протягом певного часу. 
Більше читайте тут: https://m.gordonua.com/ukr/news/worldnews/-215-kongresmeniv-ssha-zajavili-pro-pidtrimku-impichmentu-trampu-dlja-protseduri-neobhidno-218-golosiv-1301644.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий