среда, 29 мая 2019 г.

Дайджест новин НовиначMay 28, 2019

Зеленський зустрівся з місією МВФ 
Президент провів зустріч з представниками місії Міжнародного валютного фонду в Україні, які перебувають у Києві.
Зеленський зазначив, що співпраця триває, та МВФ завжди є надійним партнером України в часи, коли країна потребує підтримки, і Україна зі свого боку також залишатиметься партнером, що дотримується своїх зобов’язань.

Саакашвілі повідомив, коли він повернеться в Україну
Міхеіл Саакашвілі розповів, що він прилетить до Києва з Варшави 29 травня о 17:15.
Крім того Саакашвілі зазначив, що він не має жодних політичних амбіцій, та подякував Зеленському за указ про відновлення його громадянства України.

Лещенко хоче балотуватися від "Слуги Народу"
Депутат Сергій Лещенко заявив, що він буде балотуватися як кандидат від "Слуги Народу", якщо партія вирішить приймати чинних або колишніх депутатів.
Якщо ж партія не захоче його прийняти, то депутат заявив, що балотуватиметься на одному з київських мажоритарних округів. Нагадаємо, що раніше Лещенко був у "БПП", однак за місяць перед виборами він вийшов з партії.

Перші 34 поліцейські офіцери громад заступили на службу
В Україні на службу заступили 34 поліцейські офіцери громад з Дніпропетровщини. Проект "Поліцейський офіцер громади" має забезпечити кожну територіальну громаду офіцером поліції, та поступово замінити дільничих.
Поліцейські громад відрізнятимуться від дільничних тим, що відповідатимуть лише за свою територіальну громаду, в межах якої проживають, у них буде свій автомобіль, планшет і робочий кабінет.

Луценко заявив, що має намір подати у відставку після парламентських виборів
Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що має намір подати у відставку після проведення дострокових парламентських виборів, і після цього піти в політику.
Луценко зазначив, що разом із колегами з правоохоронних органів він хоче провести чесні парламентські вибори.

Комментариев нет:

Отправить комментарий