вторник, 29 ноября 2016 г.

Блогер ще два місяці тому передбачив дві неприємні для Путіна події. Перша з них вже сталась

Блогер під ніком «Нікітіч» уважно спостерігав за всіма подіями конфлікту в Сирії. Відтак, він дав у своєму ЖЖ кілька прогнозів, які вже почали збуватись, - про цеінформує replyua.net.

Так, ще у дописі від шостого вересня поточного року блогер зауважив, що містечко Ель-Баб матиме дуже велике значення для громадянської війни в Сирії. На момент складання прогнозу населений пункт ще контролювався терористами Ісламської держави. Тим не менш, у той день, коли Ель-Баб візьмуть під контроль сирійські повстанці, хід всієї війни кардинально зміниться.

За словами блогера, саме від цього моменту варто відраховувати дні як до завершення сирійського конфлікту, так і до грандіозної поразки російського президента Володимира Путіна. Саме битва за Ель-Баб сформує нову реальність, у якій Путіну лишається жити не більше року. Нагадаємо, перший з прогнозів автора вже збувся – Ель-Баб було взято під контроль сирійськими повстанцями за підтримки турецьких військ. Відтак, ці вояки зазнали повітряного удару асадитів, що призвело до смерті трьох турецьких солдатів. У відповідь на такі недружні дії президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган дав вказівку ввести на територію Сирії авіацію та засоби ППО. 

http://replyua.net/novosti-v-mire/novosti-blijnego-vostoka/siriya/46860-bloger-sche-dva-msyac-tomu-peredbachiv-dv-nepriyemn-dlya-putna-podyi-persha-z-nih-vzhe-stalas.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий