вторник, 29 ноября 2016 г.

Прорив у розслідуванні справи Шеремета?

У резонансній справі щодо вбивства відомого журналіста Павла Шеремета з’явились нові докази - саме такою інформацією поділився виконувач обов’язків очільника національної поліції Вадим Троян, - інформує replyua.net з посиланням на матеріали «Цензор.нет».

Так, за словами головного поліцейського, нові докази по справі, а точніше – інтерпретація таких доказів, з’явились завдяки допомозі судових експертів Федерального бюро розслідувань Сполучених Штатів Америки. Зараз фахівці ФБР прибули в Україну і передали дані своїх досліджень вітчизняним правоохоронцям. Варто зауважити, що ними стали результати експертизи відеомоніторингу. До цього в ФБР перевіряли проби з місця трагічного інциденту, у тому числі – для виявлення та ідентифікації вибухових речовин, які були використані злочинцями.

Крім того, Троян запевнив, що робота у цьому напрямку ведеться постійно. Слідчі перевіряють всі висунуті раніше версії і ретельно працюють над доказами. Тим не менш, заглиблюватись у деталі справи правоохоронець не став, посилаючись на таємницю слідства. Нагадаємо, журналіста Павла Шеремета вбили у липні цього року шляхом закладення вибухового пристрою до його транспортного засобу. 

http://replyua.net/news/46867-proriv-u-rozslduvann-spravi-sheremeta.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий