пятница, 22 сентября 2017 г.

В. Вовк

НАЛИВАЙЧЕНКО  В  РОСІЮ  НЕ  ЛІТАВ,
АБО  ЯК  ВЛАДА  САМА  ДАЛА  СТАРТ  ЙОГО  ПРЕЗИДЕНТСЬКІЙ  КАМПАНІЇ !
Що ж стало приводом для виклику самого екс-Голови СБ України? Виявляється «епохальне» кримінальне провадження щодо незаконного переправлення осіб через державний кордон України, а саме пана В.Медведчука, керівника громадської організації «Український вибір», який в 2014-2015 р.р. здійснював незаконні перельоти на своєму особистому літаку.
Окрім того, як вбачається з повідомлення прес-служби СБУ, слідство встановило, що декілька вильотів до Російської Федерації без проходження прикордонного та митного контролю було здійснено ним разом з одним із колишніх керівників СБ України.
Валентин Наливайченко не приймав участі в цих перельотах, тому залишається вияснити лише, хто ж то «колишній» керівник?
Довідково. До керівництва Служби входять: Голова, його перші заступники й заступники.
Тепер щодо керівництва польотами суден й конролю за повітряним простором України. Голова СБ України не має будь-яких офіційних повноважень у цій сфері, й тим більше звільняти їх від прикордонного та митного контролю.
Тому очевидцем (свідком) чого міг бути В.Наливайченко?
P.S. Мені неодноразово приходилось допитувати як свідків високопосадовців, у тому числі екс-керівників правоохоронних органів – це необхідні формальності кримінального процесу, без яких інколи неможливо визнати розслідування повним й всебічним. Зазвичай, ми дзвонили такій особі, й пропонували вибрати зручне місце для оформлення протоколу…
Першій особі, яка двічі очолювала Службу (другий раз за рішенням Революції Гідності), надсилати повістку з попередженнями щодо наслідків неявки, - неприпустимо, й не тільки з морально-етичної точки зору.
Чому так обійшлися з шанованим переважною більшістю співробітників СБУ Валентином Наливайченком – покажуть майбутні події. Сьогоднішній допит – це прелюдія до «справи Саакашвілі».

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1924490577803525&id=100007278032251

Комментариев нет:

Отправить комментарий