среда, 27 сентября 2017 г.

Шкиряк о пожаре на арсенале в Калиновке: Убежден, что это враждебная российская диверсия, совершенная по прямому приказу Путина

Все подразделения Министерства внутренних дел Украины, которые находятся в районе складов боеприпасов в Калиновке, где 26 сентября начался пожар, работают четко и слаженно, заявил советник министра внутренних дел Украины Зорян Шкиряк. Он выразил убеждение, что к ситуации на арсенале причастен президент РФ Владимир Путин.

Переконаний, що це ворожа російська диверсія, здійснена за прямим наказом Путіна. Особисто для мене, з огляду на сьогднішню пожежу на 48-му військовому арсеналі в Калинівці, це очевидно.

Звичайно, буде створено державну слідчу комісію, проведено детальний аналіз і ретельне слідство, а вже після цього зроблені остаточні висновки і встановлено причину.

Але день ( 26 вересня - ДН Президента України ) і місце ( Вінницька область ) в котрому сталася ця надзвичайна подія, особисто мені, підказують, що такі співпадіння навряд чи бувають...

Зрештою, зараз головне забеспечити ефективний захист населення і здійснити евакуцію з наближених до епіцентру населених пунктів.
Головне - це життя людей і недопущення жертв серед мирних громадян.
Всі підрозділи МВС: Національна поліція, ДСНС та Національна гвардія, що пербувають на місці події, працюють чітко, злагоджено і скоординовано.
На місце відбув 1-й заступник глави Національної поліції Vyacheslav Abroskin для особистого керування особовим складом і контролю над ситуацією.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1541590969235178&id=100001528709125

Комментариев нет:

Отправить комментарий