вторник, 28 мая 2019 г.

ПАРУБІЙ ДАВ ЗЕЛЕНСЬКОМУ ТРИ ДНІ НА ВНЕСЕННЯ В РАДУ ЗАКОНУ ПРО ІМПІЧМЕНТ Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/parubiy-dav-zelenskomu-tri-dni-na-vnesennya-v-radu-zakonu-pro-impichment-1352637.html

олова Верховної Ради Андрій Парубій дав президенту Володимиру Зеленському три дні для внесення до парламенту

Пeріод міжвладдя. У Раді формують нові групи і висувають вимоги Зeлeнському
закону про імпічмент.

Про це він заявив у понеділок, 27 травня, передає РБК-Україна.

Парубій зазначив, що депутати розглядають законопроект про тимчасові слідчі комісії, в рамках якого обумовлюється норма про імпічмент. Голова Верховної Ради сказав, що у середу, 29 травня, документ розглядатимуть у відповідному комітеті.

"Я хочу відзначити, що у президента є ще три дні. Ми даємо три дні на те, щоб була внесена його версія. Якщо його версія внесена не буде, ми почнемо розгляд у другому читанні депутатського законопроекту", - сказав Парубій.

Читайте також:

Дівчину, яка вийшла з пікетом за імпічмент президенту, цькують у соцмережі
Дівчину, яка вийшла з пікетом за імпічмент президенту, цькують у соцмережі

Раніше заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка заявив, що законопроект про імпічмент глави держави і про зняття недоторканності з народних депутатів уже готовий до внесення в парламент.

Раніше

Менше повноважень та процедура імпічменту. "Самопоміч" готує законопроект "Про Президента України"
фракція "Самопоміч" підготувала законопроект "Про Президента України", в якому хочуть чітко врегулювати повноваження глави держави і включити частину про імпічмент. Основне, на що говорили самі ініціатори, це обмеження права президента призначати людей на низку посад. Зокрема, в проекті закону пропонують забрати у глави держави право призначати директора НАБУ і голову Держбюро розслідувань і "передати їх" прем'єру, а призначення голови СБУ, за що відповідає президент – пропонують віддати Верховній Раді.

ВІДЕОАктивістам, які вийшли з плакатами про Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/parubiy-dav-zelenskomu-tri-dni-na-vnesennya-v-radu-zakonu-pro-impichment-1352637.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий