четверг, 30 мая 2019 г.

Нагорний переконаний, що Зеленському для Мінських перемовин потрібен радник із Донбасу Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/05/30/nagornyy_perekonanyy_shcho_zelenskomu_potriben_radnyk_iz_donbasu_1582791

ерше завдання Адміністрації Президента Зеленського – знайти патріота України із Донбасу для Мінських перемовин.

Це зауважив бізнесмен, президент «Фонду волонтерів України» Тимофій Нагорний у ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK.

На думку бізнесмена, в Мінській переговірній групі має бути людина з Донбасу, яка є патріотом України, має авторитет серед жителів східних регіонів і добре розуміє суть проблеми.



«Мене завжди дивувало те, що в Мінській групі немає патріота України, який є чи був жителем Донецька або Луганська. Адже в нас є дуже багато людей, які є авторитетними і знають повну інформацію про проблеми на Донбасі. Тому я вважаю, що це перше завдання Адміністрації Президента Зеленського знайти таку людину для Мінських перемовин», – наголосив Тимофій Нагорний.

Він нагадав, що ще влітку 2018 року запропонував свою програму «Народна дорога до миру», яка, на його думку, могла би пришвидшити завершення війни без будь-яких втрат для України.

«Ми хотіли провести у Вітебську круглий стіл, куди запросили б волонтерів, громадських активістів, моральних авторитетів нації та лідерів суспільної думки, щоб запропонувати ідею щодо мирного врегулювання. Адже я переконаний, що дискусію щодо миру має почати не політик, а народ, який живе по обидві сторони війни», – підкреслив Тимофій Нагорний.

Нагадаємо, голова Адміністрації Президента Володимира Зеленського Андрій Богдан допускає проведення референдуму щодо мирних угод із Росією. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/05/30/nagornyy_perekonanyy_shcho_zelenskomu_potriben_radnyk_iz_donbasu_1582791

Комментариев нет:

Отправить комментарий