понедельник, 26 августа 2019 г.

Записки пасквілянта

Люди брешуть, що лейтенант Баканов і відомий своєю чесністю, непідкупністю та відразою до хабарів директор НАБУ Артем Ситник вимагають від Володимира Зеленського призначити генпрокурором Сергія Горбатюка – могутнього організатора та вольову особистість.

За п’ять років Сергій Вікторович не тільки притягнув до кримінальної відповідальності всіх поплічників колишнього диктатора (з особливою жорстокістю Горбатюк, як відомо, розправився з Андрієм Портновим та Оленою Лукаш), але й блискуче розслідував «справи Майдану», насамперед – кримінальне провадження, порушене за фактом зухвалого викрадення та катування Дмитра Булатова. Тому нема нічого дивного, що лейтенант Баканов прагне бачити на посаді генерального прокурора саме Горбатюка.

Дивує інше – що Ситник вже став щось вимагати. Бо це означатиме, що Зеленський пообіцяв Ситнику недоторканність – і за розкрадання разом зі Свинарчуком-молодшим коштів «Укроборонпрому», і за продаж справ та кричуще хабарництво, і за відпочинок за чужий рахунок у мисливському господарстві «Поліське-Сарни».

Схоже, на нас очікує борня титанів за посаду генерального прокурора –  атлант Рябошапка проти гіганта Горбатюка. Всесвіт здригнеться.

https://t.me/volodymyrboyko/1061

Комментариев нет:

Отправить комментарий