понедельник, 26 августа 2019 г.

Суддя Вовк: Порошенко може сісти. Жоден імунітет його не врятує Ексголова Окружного адмінсуду Києва Павло Вовк в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону заявив, що п'ятому президентові України варто переживати через те, що ним займається ексзаступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов. Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/politics/-suddja-vovk-poroshenko-mozhe-sisti-nijakoji-imunitet-jogo-ne-vrjatuje-1221311.html

Колишній заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов доб'ється, щоб п'ятого президента України Петра Порошенка, проти якого він подав кілька позовів, було притягнуто до відповідальності.

Таку думку у програмі "В гостях у Дмитра Гордона" висловив ексголова Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК), суддя Павло Вовк.

"Я працював під керівництвом багатьох людей, про когось згадую з позитивом, про когось – із негативом... Так от він [Портнов] – один із позитивних прикладів, мегаспеціаліст. Повірте, якщо він береться, то доведе справу до кінця. Єдине, що може його зупинити, – це якщо нова влада вступить у якісь домовленості щодо збереження імунітету Петра Олексійовича. Якщо цього не станеться, то Андрій Володимирович його перекусить, знайде, дістане. І Петро Олексійович проситиме політичного притулку, боротиметься за своє майно", – сказав він.

На запитання, чи допускає суддя, що "Порошенко може сісти", Вовк відповів: "Безумовно".

"Жоден імунітет його не врятує від цього. Якщо Портнов цим займається, то Петру Олексійовичу треба перейматися", – вважає Вовк.

Суддя Вовк: Портнов Петра Олексійовича перекусить, знайде, дістане. І Порошенко проситиме десь політичного притулку. Читайте повний текст інтерв'ю

Портнов повідомив, що подав у Державне бюро розслідувань (ДБР) заяву про злочин, згідно з якою Порошенко причетний до державної зради, спроби захоплення державної влади та перевищення влади і службових повноважень. 21 травня слідчі бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження проти п'ятого президента України. Також Портнов подав у ДБР заяву "про відмивання Порошенком украдених у армії коштів через офшорні угоди". Ще дві заяви стосуються заволодіння телеканалом "Прямий" і спроби узурпації судової влади.

За словами керівника ДБР Романа Труби, Порошенко фігурує у 12 кримінальних провадженнях. 
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/politics/-suddja-vovk-poroshenko-mozhe-sisti-nijakoji-imunitet-jogo-ne-vrjatuje-1221311.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий