вторник, 31 января 2017 г.

Святослав Цеголко

Ремонтні бригади підготовані для негайного виїзду, щоб полагодити системи електро- і газопостачаня Авдіївки. Про це, звітуючи про виконання отриманих учора доручень, доповів Президентові глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

За його словами, після задіяння Президентом усіх міжнародних елементів тиску на Росію, маємо перші ознаки припинення вогню. За даними Генштабу, тиша зберігається лише на Ясинуватському напрямку від Авдіївки, але в районі промзони російськи бойовики продовжують обстріли.

Саме припинення обстрілів є головною умовою для початку ремонтних робіт. Роботи розпочнуться, одразу після підтвердження тиші (припинення обстрілів з боку російських бойовиків) спостерігачами ОБСЄ.

Як доповів Павло Жебрівський, Центральна міська лікарня Авдіївки забезпечена автономними засобами електроживлення і працює в штатному режимі.

В Авдіївці вже організовано 11 пунктів обігріву. За дорученням Президента намети і польові кухні містянам надали також військові. Мешканці забезпечуються гарячим харчуванням.

Донецька ВЦА відпрацьовує питання добровільної евакуації мешканців міста, в першу чергу дітей та інвалідів. Для цього підготовано спеціальні автобуси. Бажаючим виїхати варто звертатися до міської ради.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1096237367152458&id=100002986144341

Комментариев нет:

Отправить комментарий