суббота, 28 октября 2017 г.

Терористи повідомили про вбивство російського пропагандиста, - ЗМІ 

Про це написав Аслан Гулієв в статті, яка була надіслана DonPress.


Він зазначив, що згідно з офіційним зведенням подій за 24 жовтня 2017 року, на окупованій території було скоєно 11 злочинів, в тому числі 1 вбивство. «І якщо по десяти злочинах в тих же офіційних зведеннях було розказано більш-менш докладно - то про скоєне 24 жовтня вбивство - ніяких подробиць», - вказує Гулієв.


Далі він посилається на повідомлення колишнього співробітника «кримінальної поліції» «ДНР» Станіслава Рамзанова, який повідомив про те, що 24 жовтня в Донецьку на березі Кальміуського водосховища було виявлено труп зниклого 28 вересня Романа Манекіна. «На тілі були сліди тортур і знущань, а смерть наступила від пострілів в голову. Ймовірно, вночі 24 жовтня Романа Манекіна привезли на берег Кальміуса в район дамби, де і застрелили. Тіло було виявлено ввечері того ж дня», - йдеться в статті.


За однією версією, пише автор, «вбивство громадянина РФ Романа Манекіна пов’язано з тим, що його викраденням нарешті зацікавилися у вищих ешелонах влади Росії». «За іншою версією - журналіст був доведений тортурами і знущаннями до критичного стану: у зламаній руці розвинулася газова гангрена», - додав Гулієв.


Багато незалежних джерел, за його словами, пов’язують викрадення і подальше вбивство Романа Манекіна з якимось компроматом на ватажків бойовиків. «В даний час (тобто станом на 27 жовтня 2017 року) тіло журналіста знаходиться в морзі лікарні ім. Калініна, де, швидше за все, буде піддано кремації. Про передачу тіла родичам - мова, судячи з усього, не йде», - йдеться в матеріалі.

Ім’я Аслан Гулієв є на сайті «Миротворець». Там зазначено, що людина з таким ім’ям - уродженець Сумської області. «Терорист з "ГРУ Новоросії"», - так підписана його сторінка. Чи є автор статті однією особою з даним бойовиком, невідомо.

Ніякої інформації, яка б підтверджувала або спростовувала дане повідомлення, немає. Доля Манекіна залишається невідомою.


https://m.antikor.com.ua/articles/199880-teroristi_povidomili_pro_vbivstvo_rosijsjkogo_propagandista_-_zmi

Комментариев нет:

Отправить комментарий