понедельник, 30 октября 2017 г.

Семенченко

Тринадцятий день антиолігархічного протесту під Верховною Радою. Ще одна ніч без штурмів. Зараз основний ворог вже не фізичний "розгін", а замовчування в ЗМІ, антипропаганда (для неї у Порошенка і К на порядок більше ресурсів) і постійні спроби провокацій. З учорашнього дня додався дощ)

Штаб Рух "Визволення" розробив план дій з блокування можливості збагачуватися Президенту Порошенку . Це його реальна больова точка. І якщо він не хоче чути вимог українців, не хоче виконувати своїх зобов'язань, то ця больова точка буде задіяна.

Алгоритм:

1) "Білий" бізнес Порошенка буде блокуватися шляхом організації Бойкоту. Дуже важливою є робота з людьми, для чого по всій країні вже поїхали спеціальні групи активістів "Визволення".

2) "Сірі" і "Чорні" схеми, в яких Порошенко разом з Путіним, Ахметовим, Медведчуком крадуть у Держави на порядок більше заявленого мільярда доларів, будуть блокуватися фізично.

В цьому плані є місце для радикальних людей і тих хто «не дуже». Цьому плану буде надано колосальний опір з боку олігархів і репресивного апарату Порошенка. Але в ході його реалізації ми зможемо прорвати інформаційну блокаду, створити організацію яка зможе взяти на себе відповідальність за очищення України від зрадників і олігархів.

І звичайно, дуже важливим завданням залишається оборона головного цвяха забитого в головне місце олігархії - наметового містечка ветеранів Війни за Незалежність бiля Верховної Ради. Зараз це наша Січ. Місце куди можуть приїхати вільні ГРОМАДЯНИ з усієї країни. Обмінятися досвідом. Познайомитися. І включитися в спільну роботу по Визволенню країни. Від економічної, політичної та інформаційної окупації. Від олігархів і зрадників наших національних інтересів. Нас поки що небагато. Але це тимчасово)

Слава Україні!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1692874794080621&id=100000743507327

Комментариев нет:

Отправить комментарий