вторник, 31 октября 2017 г.

Саакашвили

Давно пора! Сподіваюся, під словом «мотлох» маються на увазі Розенблат, Березенко, Ляшко та інші славні представники бариг у владі, бо Нацгвардія охороняла не протестувальників, а депутатів від людей, які прийшли з ними поспілкуватися.

Сподіваюся, 7-го листопада, коли депутати Ради складатимуть іспит народу, вони не опиняться за спинами нацгвардійців і 7-го люди зможуть проходити вільно, без проходження декількох кордонів поліції для спілкування з депутатами з приводу невиконаних обіцянок.

Дорогі депутати, дотримуйтесь наказу вашого міністра і приходьте на засідання без охоронців і не через задній хід, щоб подивитися в очі вашим співгромадянам, вони вам гарантують фізичну недоторканність в обмін на зняття депутатської недоторканності та виконання іншого обіцяного, якого вже три роки чекають.

P.S.

І до речі, повернете в казну 1.3 мільйона вже витрачених гривень за вивезення трьох моїх грузинських друзів на спецрейсі?

Давно пора! Надеюсь, под словом «хлам» подразумеваются Розенблат, Березенко, Ляшко и другие славные представители барыг во власти, так как Нацгвардия охраняла не протестующих, а депутатов от людей, пришедших с ними пообщаться.

Надеюсь, 7-го ноября, когда депутаты Рады будут сдавать экзамен народу, они не окажутся за спинами нацгвардейцев и 7-го люди смогут проходить свободно, без прохождения нескольких кордонов полиции для общения с депутатами по поводу невыполненных обещаний.

Дорогие депутаты, следуйте приказу вашего министра и приходите на заседание без охранников и не через задний ход, чтобы посмотреть в глаза вашим согражданам, они вам гарантируют физическую неприкосновенность в обмен на снятие депутатской неприкосновенности и выполнения другого обещанного, которого уже три года ждут.

P.S.

И кстати, вернете в казну 1.3 миллиона уже потраченных гривен за вывоз троих моих грузинских друзей на спецрейсе?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1731379763559064&id=260603653970023

Комментариев нет:

Отправить комментарий