среда, 15 ноября 2017 г.

Ю. Деревянко

Найголовніший офшорний махінатор країни – Петро Порошенко – приховав за офшорами продаж стратегічного держпідприємства куму Путіна!

«Прикарпатзахідтранс», яке володіє 1433 км нафтопроводу на території України, було продано швейцарським підставним фірмам-«прокладкам», контроль над якими має Віктор Медведчук і Сергій Курченко.

Навіщо продавати важливий для країни об’єкт таким антиукраїнським фігурам? Тому що гроші не пахнуть Петру Олексійовичу – завдяки вдалій угоді з продажу, за деякими даними, Порошенко отримує «кешем» 25% від прибутку. 

Сумарний прибуток цих компаній Медведчука-Курченка за останній рік складав 172 млн доларів. Відповідно, президент збагатився на 43 млн доларів лише на одній цій «оборудці».

Більше того, прокачування дизельного палива з Росії(!), яке на «Закарпатзахідтранс» було відновлено в травні 2016 року, – дуже вигідне діючому президенту. Чим більше буде палива з Росії, тим більший «відкат» він буде отримувати. 

Поки захисники ціною власного здоров’я воюють із ворогом на сході, Головнокомандувач отримує «чемодани із зеленими Франклінами» завдяки бізнес-дружбі з агентами Кремля.

За моєю ініціативою, НАБУ вже займається розслідуванням цієї ганебної справи. Але без закону про імпічмент, президент залишиться безкарним!
http://derevyanko.org/ua/news/id/kurchenko-i-medvedchuk-pid-dahom-prezidenta-obikrali-ukrajinu-na-100-miljardiv-na-kontrabandi-naftoproduktiv-derevjanko-video-1735/

Комментариев нет:

Отправить комментарий