четверг, 30 ноября 2017 г.

Сенченко виклав ще одну статтю

ГАРАНТ УКРАИНСКОГО ПОЗОРА
Часть 1

«Франкфуртер Альгемайне Цайтунг»
Купівельна гарячка Порошенка (цитаты)
Конрад Шуллєр
02.11.2017

Але незалежно від його [генерала Павловського] винуватості або невинуватості його справа проливає світло на іншу, темну сторону оборонного успіху України: збройні сили на чолі зі своїм головнокомандувачем Порошенком сьогодні є не лише захисниками країни від зовнішнього ворога, але й перетворилися на оплот внутрішнього ворога, якого якраз і прагнула знищити революція: грабіжницька олігархія, яка попри всі зусилля виснажує Україну з 2014 року.
Оборонна промисловість, як розповідають сьогодні інсайдери, стала «новим Клондайком».
…Президент Порошенко, мультимільйонер, засновник партії та головнокомандувач збройних сил, робить все, щоб створити враження, що він до цього не причетний… Але це лише одна сторона. Порошенко також є бізнесменом, тому він особисто зашкодив тому, щоб дію закону, яким парламентська більшість хотіла запровадити більшу прозорість, було поширено на сектор оборони.
…Той, хто хоче дізнатися, чому президент так швидко «закрив ставні», повинен поглянути на структуру кадрів сфери озброєння. Всюди домінує Порошенко. Ця сфера належить йому, тому він і не хоче, щоб хтось це побачив…На керівні посади у воєнній промисловості він поставив своїх друзів. В раді безпеки заступником секретаря Ради, відповідальним за озброєння, є його давній бізнес-партнер, промисловий магнат Олег Гладковський.
Наразі немає жодних доказів того, що Порошенко напряму пов'язаний з цими корупційними оборудками. Однак, досить видимими є певні конфлікти інтересів, які постають у зв’язку з його роллю як бізнесмена. Так, наприклад, через велику кількість посередників разом з одним з провідних депутатів своєї парламентської фракції він нібито володіє суднобудівним заводом на київському Рибальському острові. Той, в свою чергу, поставляє катери для українських військово-морських сил. …
…Отже, в бою конфлікти інтересів можуть призвести до смертельних випадків. Генеральний секретар НАКО Олена Трегуб підсумувала це у двох реченнях: «Корупція в оборонному секторі коштує не лише грошей. Вона коштує людських життів».

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1769087040059100&id=100008734634175

Комментариев нет:

Отправить комментарий