четверг, 30 ноября 2017 г.

А. Сенченко виклав у фейсбук статтю німецького видання

ГАРАНТ УКРАИНСКОГО ПОЗОРА
Часть 3

«Нойє Цюрхер Цайтунг»
Український президент затягує вже давно назрілі реформи
Через понад три роки після революції «пільговий період» для президента завершився. Якщо Порошенко прямо зараз не почне запроваджувати рішучі реформи, країна застрягне у своєму болоті корупції та старих кланів.(цитаты)
Анн-Доріт Бой
9.11.2017

Але рішення приймає саме президент України. Не лише вперті депутати, але й він особисто затягує давно назрілі реформи і допускає, щоб олігархи, старі бізнес-партнери і союзники, як і раніше, займалися закулісними маніпуляціями.
… В Україна незвично велика кількість угод в оборонній сфері зберігається в таємниці. Закон, який мав змінити цю ситуацію, ветував особисто президент Порошенко.
…Тим не менш, Порошенко вихваляється тим, що створить антикорупційний суд, який, власне, мав запрацювати ще до кінця цього року…Але, вочевидь, цього не станеться аж до президентських виборів 2019 року. Якщо у Порошенка не буде змоги залякати корумповані еліти, він не зможе розраховувати на їхню підтримку для свого переобрання.
…Західні прихильники незалежної України довго ставилися з терпінням до цього красномовного бізнесмена… Але останнім часом промови західних політиків в Києві стали набагато жорсткішими. Слова схвалення все частіше йдуть за наполегливими вимогами повернутися на шлях реформ… Але інші ключові вимоги, як той же антикорупційний суд, Україна затягує попри застереження МВФ. Представники Фонду вже говорять про «реальну загрозу» руху у зворотному напрямку.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1769094396725031&id=100008734634175

Комментариев нет:

Отправить комментарий