понедельник, 31 декабря 2018 г.

Трамп «загальмував» виведення військ з Сирії. У Білому домі визнали, що терористи не повністю розгромлені

Американські війська залишать свої позиції в Сирії, проте не так швидко, як передбачалося. Процес займе більше заявлених раніше 30 днів пише The New York Times.


Про «уповільнення» виведення військ заявив сенатор Ліндсі Грем після обіду з президентом Дональдом Трампом. «Я думаю, що ми знаходимося в ситуації паузи, коли ми переоцінюємо, як найкраще досягти цілей президента», — заявив Грем журналістам.


За його словами, Трамп уже повідомив деяких військових чиновникам, що у них може бути більше часу, ніж 30 днів, щоб забезпечити виведення військ.


Він також додав, що Трамп залишається прихильником повної перемоги над Ісламським державою, незважаючи на план виведення військ.


Міністр оборони США Джеймс Мэттис подав у відставку після рішення Трампа вивести війська з Сирії.Спеціальний представник президента США в коаліції з боротьби проти терористів «Ісламської держави» Бретт Макгарк подав у відставку через рішення Дональда Трампа вивести війська з Сирії.Дональд Трамп заявив, що терористична організація «Ісламська держава» на території Сирії майже ліквідована, а її залишками впораються інші країни.

https://thebabel.com.ua/articles/23842-tramp-zagalmuvav-vivedennya-viysk-z-siriji-u-bilomu-domi-viznali-shcho-teroristi-ne-povnistyu-rozgromleni

Комментариев нет:

Отправить комментарий