воскресенье, 27 января 2019 г.

Тренд Щодо виборчих перегонів в Україні

Станом на січня ЦВК зареєструвала 20 кандидатів Шевченко И.А., Каплин С.М., Наливайченко В.А., Скоцик В.Е. , Садовой А.И., Куприй В.М., Мураев Е.В., Гриценко А.С., Балашов Г.В., Богомолец О.В., Шевченко А.Л., Насиров Р.М., Бойко Ю.А., Ляшко О.В., Корнацкий А.А., Вилкул А.Ю., Тимошенко Ю.В., Добродомов Д.Е., Мороз А.А., Кива И.В.у президенти і відмовила 9 особам.
Комітет виборців України (КВУ) рахунки виборчих фондів станом на 25 січня відкрили лише 5 кандидатів у президенти України Ігор Шевченко (дата відкриття 15 січня), Андрій Садовий (14 січня), Анатолій Гриценко (17 січня), Віталій Скоцик (21 січня), Валентин Наливайченко (21 січня)".

Партія «Громадсько-політична платформа Надії Савченко» на з’їзді  26  січня висунула кандидатом в президенти України Н.Савченко. У  ЗМІ продовжує поширюватися теза, що її в інтересах Банкової скоро звільнять, щоб колишній №1 у списку «Батьківщини» агітувала у тому числі проти Ю. Тимошенко.

Голову партії "Громада і закон" Михайла Ільницького  в ході з'їзду партії, який відбувся 26 січня у Києві висунуто кандидатом на посаду президента України. Всеукраїнську гГО "Громада і закон" було створено Ільницьким у березні 2010 року, партія була зареєстрована у березні 2015 року. Ільницький одночасно очолює і партію, і ГО. За даними його  біографії, він працював на різних посадах в МВС, остання - заступник начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС. З 2009 року дотепер займається викладацькою, науковою і винахідницькою діяльністю у Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника та Київському міжнародному університеті", - зазначено у біографії Ільницького. Заступником Ільницького у партії є О.Скіпальський, екс-заступник голови СБУ (1997, 2007 рр.).Восени 2017 р. за участі Ільницького набув розголосу інцидент з його затриманням в Івано-Франківську за підозрою у п'яному водінні. 
Політик Р.Безсмертний ініціював створення партії "РУХ +380", установчі збори якої пройшли 26 січня в Києві, де затвердили статут та програму партії, в основі якої буде неоконсервативна ідеологія. Головою партії обрано Безсмертного, його заступником став Віктор Матчук. "+380 - це міжнародний код України, Великої України". Псля реєстрації партії у Мін’юсті буде розроблено логотип та символіку партії.Оскільки партія ще не зареєстрована в Міністерстві юстиції, політик буде балотуватися на президентських виборах як самовисуванець. 
Політична партія "Патріот"яку очолює колишній перший заступник екс-генпрокурора України Микола Голомша на ХІІ позачерговий з'їзд 24 січня висунула кандидатом у президенти України Андрія Новака.
Народний депутат України III, VI та VII скликань Інна Богословська подала до Центральної виборчої комісії (ЦВК) документи для реєстрації кандидатом на посаду президента України.

Очільник  ГО "Віче України", заслужений юрист України І.Богословська принесла до ЦВК відповідний пакет документів в п'ятницю надвечер, що балотуватися в президенти України.
Кандидат у президенти України В.Зеленський запустив відеоблог (влог) " Зе! Президент Слуга народу" в якому відкрито розповідатиме про те, чим живе і займається останнім часом він і його команда. за його словами він це зроблено для того , щоб показати прозорість та спростувати наявність колуарних до  "договорняків", таємних покровителів і тіньових схем. Повна версія влога виходитиме кілька разів на тиждень на YouTube-каналі "Зе! Президент Слуга народу
Андрій Білецький відмовився на ІІІ з'їзді партії Національний Корпус відмовився балотуватися, заявив,що не хоче бути серед клоунів, що пішли у політику і політиків, що перетворилися на клоунів.  \
Одиозный экс-нардеп Партии регионов Владимир Олейник на российском федеральном телеканале анонсировал, что на следующей неделе подаст документы на регистрацию и готов активно участвовать в президентской избирательной кампании, потому что очень жаждет изобличать украинскую власть.
Керівник напряму публічної політики Facebook у Центральній і Східній Європі Габріелла Чех повідомила керівництво Мінінформполітики України, що компанія планує посилити заходи безпеки під час проведення виборів в Україні. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий