суббота, 26 января 2019 г.

Безсмертний

«РУХ +380».

Це назва нашої нової партії, створення якої ми сьогодні започаткували. Знаю, що незвично. Одразу виникає багато запитань – що це за набір цифр? А тепер подивіться на ті цифри ще раз.

+380 – це міжнародний код України. Де б не були українці – в Польщі, Італії, Португалії, США - вони набирають саме ці цифри. Вони гріють нашу душу, єднають нас з рідною землею, бо Україна має бути там, де українці.

Відтак, для мене +380 – це наша Велика Україна. 
Ми створюємо нову політичну силу з нуля, хоча з моменту публікації Маніфесту «Про Майбутнє» місяць тому надійшло чотири пропозиції купити вже готову, давно зареєстровану партію. Це – не наш шлях. Маємо від самого початку змінити правила гри, які «прижилися» в нашій державі – купівлі, перепродажу, перереєстрації. Потім ті політичні сили так і «працюють», перетворюючись у закриті клуби за інтересами.  

Зараз в Україні є чотири групи політиків: одні крадуть, другі брешуть, треті крадуть і брешуть і тільки невелика група чесних, порядних людей. Сьогодні, коли розпочалась виборча компанія, найкращий час, аби побачити хто є хто. Хто заради влади готовий і далі брехати й красти, а хто може справді змінити країну.

Маємо усунути від влади брехунів і крадіїв та привести до влади людей, головною цінністю яких є Людина. Головна мета нашої політичної сили  - сформувати таких політиків, які здатні управляти державою, кардинально змінити політичну систему в нашій державі і ліквідувати прірву між державою і суспільством.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=290569168309175&id=192007298165363

Комментариев нет:

Отправить комментарий