понедельник, 29 июля 2019 г.

ЦВК ВИЗНАЛА ОБРАНИМИ ПЕРШИХ 35 НАРДЕПІВ І ПРИЙНЯЛА 100% ПРОТОКОЛІВ З-ЗА КОРДОНУ

ЦВК визнала обраними 35 депутатів-мажоритарників та прийняла оригінальні протоколи від усіх 102 закордонних виборчих дільниць. Подробиці – від кореспондентки "5 каналу" Олени Соловйової.

Центральна виборча комісія встановила результати позачергових парламентських виборів у 35 окружних виборчих округах і визнала обраними 35 народних депутатів. Більше як половина з них – це представники партії "Слуга народу".

Також ЦВК продовжує приймати оригінали протоколів із позначкою "уточнені". Вже без помилок надали протоколи з мокрими печатками шість окружних виборчих комісій: 65-й та 66-й округи Житомирщини, 91-й, 93-й і 98-й округи Київщини, а також 193-й округ Хмельниччини. Голови ОВК зауважили, що помилки були технічного характеру та на результати голосування не впливали.

Втім, досі залишається кілька ОВК, які продовжують уточнювати результати. Станом на сьогодні 197 ОВК надали оригінали документів до Центрвиборчкому. Ще від двох комісій протоколи очікуються – від 69-го округу на Закарпатті та 198-й на Черкащині. Затримки пов'язані зі скасуванням ЦВК перерахунків голосів, що були ініційовані головами ОВК.

Наразі завершено прийняття протоколів з дільниць закордонного округу – в опрацюванні знаходяться результати усіх 102 дільниць.

Комментариев нет:

Отправить комментарий