вторник, 28 февраля 2017 г.

Запасів води Авдіївці вистачить на два дні – Жебрівський У районі Донецької фільтрувальної станції бойовики встановили дві міни, і спостерігачі ОБСЄ, без яких ремонтні бригади не візьмуться до робіт, не готові без їхньої ліквідації виходити на Донецьку фільтрувальну станцію.

Наявних запасів води в Авдіївці вистачить місту на два дні, повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна" голова Донецької обладміністрації Павло Жебрівський.

"Є проблеми з водою. Насправді резервуара вистачить на два дні подавання води. Ми даємо воду з 6.00 до 22.00. Сьогодні дамо і завтра", – заявив Павло Жебрівський.

За його словами, фахівці компанії "Вода Донбасу" готові взятися до ремонтних робіт на Донецькій фільтрувальній станції, проте для цього необхідна присутність спостерігачів ОБСЄ.

Проблема полягає в тому, що бойовики встановили дві міни спрямованої дії МОН-100, і спостерігачі ОБСЄ не готові без їхньої ліквідації виходити на Донецьку фільтрувальну станцію.

"Їм (ремонтним бригадам. – "ГОРДОН") потрібний режим тиші і щоб на об'єкті перебували спостерігачі ОБСЄ", – підкреслив Жебрівський.

http://m.gordonua.com/ukr/news/war/zapasiv-vodi-avdijivtsi-vistachit-na-dva-dni-zhebrivskij-175993.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий