вторник, 28 февраля 2017 г.

С. Семенченко

Доброго ранку, Петро Олексійович!

За минулу добу ваші торгові партнери зробили 84 обстріли позицій українських військ. Успішні бізнесмени, зареєстровані в Україні, змогли ранити тільки одного українського воїна. Але ж це не привід припиняти торгівлю? Адже це "наші люди" , які, втративши роботу, підуть до "бойовиків"? Адже так ви нам про це розповідаєте?

Петро Олексійович, вчора ваші торгові партнери різко засудили Блокаду. І прессекретарь Путіна Пєсков і Захарченка з Плотницьким. Кажуть якщо не знімемо Блокаду, то вони зупинять поставки вугілля та "націоналізують" "українські підприємства".

Чому я беру слово "українські" в лапки? Петро Олексійович, тому що це - маячня. Підприємства не українські. Вони мають російських власників. А ви не знали? Бідненький...

Алчевський металургійний завод належить Вшешэкономбанку РФ. Донецький металургійний належить російському бізнесменові, найближчому соратнику Януковича Нунсенкису. Єнакіївський завод і шахти - компанії Метінвест. Кому належить Метінвест? Правильно, проросійським олігархам, агентам ФСБ Ахметову і Новинському. Так як можуть російські окупанти "націоналізувати" то що належить громадянам Росії? Гаразд, з цим зрозуміло.

У мене є для вас хороша новина, Петро Олексійович! Блокада реально діє. Вчора на окупованій території зупинився ще один завод. Донецький металургійний. Так, так, той самий що належить громадянинові РФ Нунсенкису. Це значить, що він тепер не отримає прибуток, це означає, що не отримають т. зв. податки т. зв. ЛДНР. Це означає, що платити їм, як і зарплату робітникам тепер будуть з бюджету РФ. А адже він і так порожній із за крадіжок, сирійської та кримської авантюр Кремля.

Блокада діє, Петро Олексійович. І якщо ворог кричить і лається, значить ми все робимо правильно. Тому що все, що завдає шкоди агресору - на користь Україні.

Незрозуміло правда чому тільки ви і ваші посіпаки робите аналогічні заяви в унісон з агресором? Ну та це вже справа майбутніх слідчих розібратися з цим. А ветеранам треба перекривати наступні траси торгівлі на крові. Тому що війна не зупиниться поки вона всім вам дуже вигідна. А ми хочемо щоб хлопці повернулися додому.

Спокійної ночі, Петро Олексійович

Доброго ранку Україна!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1428797637155006&id=100000743507327

Комментариев нет:

Отправить комментарий