вторник, 14 ноября 2017 г.

Відмова «Батьківщині» у оренді приміщення – це повернення до традицій Януковича 11:08 14.11.2017

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що нинішня влада на чолі із чинним президентом Петром Порошенком відмовила Партії ВО «Батьківщина» у наданні для оренди приміщення Українського дому для проведення партійного з’їзду попри те, що всі необхідні процедурні кроки з боку Партії для оренди приміщення були виконані, а тому такі дії з боку влади є найгіршою практикою з часів влади Віктора Януковича.


«Завтра Партія ВО «Батьківщина» планувала провести свій з’їзд в Українському домі, ми заздалегідь готувались: все було орендовано, проплачено приміщення. Але вчора увечері президент дав команду вигнати з’їзд Партії ВО «Батьківщини» із Українського дому», – сказала Юлія Тимошенко із парламентської трибуни.


За словами політика, нині такі дії з боку влади – це не питання з’їзду чи окремої партії, а це питання «повернення до традицій Януковича».


«Сьогодні країною править новий Янукович, і так само як «Батьківщину» викинули із Українського дому, щоб не дати провести з’їзд, так само сьогодні викидають фермерів з їх земель через рейдерство, викидають людей із їх квартир, коли вони не можуть заплатити непосильні тарифи, так само проти середнього класу порушують кримінальні справи і роблять обшуки, якщо ці середні підприємці не ідуть в партію президента. Це страшно!», – обурилась вона.


Також Юлія Тимошенко наголосила, що попри те, що нинішня влада у останній момент відмовила Партії ВО «Батьківщина» у наданні для оренди приміщення Українського дому для проведення партійного з’їзду, Партія відшукає можливості і партійний з’їзд відбудеться відповідно до запланованого.



https://www.tymoshenko.ua/news/vidmova-batkivshhyni-u-orendi-prymishhennya-tse-povernennya-do-tradytsij-yanukovycha/

Комментариев нет:

Отправить комментарий