понедельник, 13 ноября 2017 г.

М. Саакашвілі

Приступаємо до підготовки нового політичного класу, якій розпочне реальні зміни, вирве Україну з обійм клептократичного режиму та закладе основи нової наддержави Європи.
17 листопада на Площі Конституції стартує навчальний табір Boot Сamp "Політ-Спартанці". Його перший модуль складатиметься з трьох змін по три доби кожна (18-20 листопада, 22-24 листопада та 26-28 листопада), під час яких слухачі отримають знання та навики, потрібні для успішного зламу олігархичної системи, що душать нашу країну.
Ми переживаємо важкі часи. Добробут – на рівні африканських країн, уряд працює на олігархів, а не на громадян, у пошуках кращої долі мільйони українців виїжджають за кордон. Закликаю всіх небайдужих громадян, які хочуть зберегти Україну, розуміють критичність ситуації та готові зробити власний внесок у справжні зміни, подавати свої заявки на участь у Boot Сamp "Політ-Спартанці" Навчальний табір формуватиме лідерів, які в своїх містах, селах та селищах візьмуться за реалізацію проектів для досягнення спільної мети – побудови успішної європейської України.
Кращі випускники першого етапу навчання отримають можливість пройти наступні модулі. Ті, хто пройде всю дистанцію, стануть командою «300 спартанців» і візьмуть участь у докорінному оновленні уряду та парламенту.
Лекторами та менторами Boot Сamp "Політ-Спартанці" будуть відомі політики, реформатори, науковці. Я звертаюсь до кожного, хто має прикладні знання у питаннях трансформації країни, ставати менторами для нової хвилі, яка змінить Україну.
Аплікаційна форма для подачі заявки: https://goo.gl/8EPEBd
Контакти вишкільного табору:
https://www.facebook.com/Spartantsi/
icharbootcamp@gmail.com
073 431 1202


Приступаем к подготовке нового политического класса, которой начнет реальные изменения, вырвет Украину из объятий клептократического режима и заложит основы новой сверхдержавы Европы.
17 ноября на Площади Конституции стартует учебный лагерь Boot Сamp "Політ-Спартанці". Его первый модуль будет состоять из трех смен по трое суток каждый (18-20 ноября, 22-24 ноября и 26-28 ноября), во время которых слушатели получат знания и навыки, необходимые для успешного устранения олигархической системы, который душит нашу страну.
Мы переживаем трудные времена. Благосостояние – на уровне африканских стран, правительство работает на олигархов, а не на граждан, в поисках лучшей жизеи миллионы украинцев выезжают за рубеж. Призываю всех неравнодушных граждан, которые хотят сохранить Украину, понимают критичность ситуации и готовы сделать свой вклад в настоящие изменения, подавать свои заявки на участие в Boot Сamp "Політ-Спартанці".
Учебный лагерь будет формировать лидеров, которые в своих городах, селах и поселках возьмутся за реализацию проектов для достижения общей цели – построения успешной европейской Украины. Лучшие выпускники первого этапа обучения получат возможность пройти следующие модули. Те, кто пройдет всю дистанцию, составят собой команду из «300 спартанцев» и примут участие в полном обновлении правительства и парламента.
Лекторами и менторами Boot Сamp "Політ-Спартанці" будут известные политики, реформаторы, ученые. Я обращаюсь к каждому, кто имеет прикладные знания в вопросах трансформации страны, становиться менторами для новой волны, которая изменит Украину.
Аппликационная форма для подачи заявки:
https://goo.gl/8EPEBd
Контакты  лагеря:
https://www.facebook.com/Spartantsi/
icharbootcamp@gmail.com
073 431 1202

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1744260508937656&id=260603653970023

Комментариев нет:

Отправить комментарий