воскресенье, 12 ноября 2017 г.

В'єтнамський синдром для Путіна: "На саммите АТЭС принято два решения, которые больно ударят по России", - головред "Эха Москви"

Олексій Венедиктов, головний редактор «Еха Москви», заявив про те, що російські центральні канали не повідомили про два важливих рішення, прийнятих на саміті АТЕС у В'єтнамі, оскільки ці рішення боляче вдарять по РФ, передають Патріоти України.


«Під час саміту у В'єтнамі прийняті два рішення, які дуже боляче б'ють по Росії, про які не говорять наші федеральні канали. Перше: В'єтнам відмовився від закупівлі російських вертольотів і буде купувати американські вертольоти. Друге: Китай буде купувати американський газ, а не російський», - заявив Венедиктов. Також журналіст зазначив, що присутність Путіна на саміті у В'єтнамі нагадало йому історію 2014 року, коли Путін виявився в повній ізоляції в австралійському Брісбені.


На думку Венедиктова, у В'єтнамі російський президент в ізоляції не знаходився, проте після цього саміту Путін не може похвалитися якимись результатами. Також журналіст розкритикував рішення Путіна і Трампа по Сирії. «Ну доб'ємо ворога в його барлозі - мається на увазі ІГІЛ - і збережемо територіальну цілісність Сирії», - додав Венедиктов.

http://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/vietnamskyi-syndrom-dlia-putina-na-sammyte-ats-pryniato-dva-reshenyia-kotore-bolno-udariat-po-rossyy--holovred-kha-moskvy-201495.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий