воскресенье, 12 марта 2017 г.

Народний фронт" готується обманом збільшити свій рейтинг – ЗМІ 10 Березня, 2017 22:34

Видання "Страна" опублікувало проект створення коаліції за участю БПП, "Народного фронту" та Радикальної партії (РПЛ), за яким, нова більшість "створюється з довгостроковим прицілом на вибори 2019 року, і її головна мета – не допустити появи підстав для розпускунинішньої Верховної Ради".

Зазначається: в рамках виконання цього завдання майбутні коаліціянти, серед іншого, "планують замовляти і систематично оприлюднювати соціологічні опитування з метою акцентування уваги на перспективу реваншу проросійських сил, а також моделювати наслідки руйнування коаліції в залежності від регіону" – "Налягати на тому, що станеться спалах сепаратизму, безробіття, виникнуть екологічні проблеми, міжнаціональні конфлікти і підвищиться загроза просування російської армії тощо".

Читайте такожПроект "Імітація". Деталі прихованого плану закриття е-декларацій

Крім того, підкреслюється, "окремим пунктом у документі прописана майбутня дискредитація лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко" – "Їй згадають не лише спробу створити "ширку" з Партією регіонів у 2009 році, але і скандальну газову угоду з Росією; також планується відновлення колишніх корупційних справ щодо неї".

При цьому наголошується: для обґрунтування входження РПЛ до коаліції, "радикали отримають [свої] зміни до Конституції в частині виборчого законодавства та процедури відкликання депутатів".

Разом, з тим, окремо означений пункт майбутнього ребрендингу "Народного фронту", в рамках якого "його депутати розподіляються по три-чотири фракції чи групи, а провладна політична сила може отримати назву "Блок "ЗА МИР!".

Читайте також"Народний фронт" просуває перегляд справи Насірова

Важливо, що в документі вже попередньо окреслений розподіл посад. Так, БПП отримає, серед інших, посади прем'єр-міністра, першого віце-прем'єра, міністра інфраструктури, міністра енергетики, Генпрокурора, судді Верховного суду, "Народний фронт" застовпив за собою міністерства юстиції, внутрішніх справ, екології, освіти, молоді та спорту та Антимонопольний комітет, а РПЛ, крім інших, дістануться посада спікера ВР, міністра аграрної політики, перших заступників генпрокурора та глави СБУ, голови Укрзалізниці та ДСНС".

Як відомо, "Народний фронт" готується здати Яценюка.

http://ua1.com.ua/politics/narodniy-front-gotuetsya-obmanom-zbilshiti-sviy-reyting-zmi-28471.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий