понедельник, 20 марта 2017 г.

Справжні патріоти

«ПАТРІОТ» ТАРАС КОСТАНЧУК НА СЛУЖБІ У РЕГІОНАЛІВ

Голова об’єднання учасників АТО «Справедливість» Тарас Костанчук, який позіціанує себе як боєць з російською агресією насправді є кишеньковим спікером агентів Кремля в Україні - голови Опозиційного блоку Юрія Бойко.

Після революції Гідності, коли Росія відібрала наш Крим, а на російські бойовики на сході країни захоплювали місто за містом, Тарас Костанчук агітував на виборах президента України за Юрія Бойко та був його довіреною особою.

Детальніше: http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2014/wp001

Ще до виборів президента, Тарас Костанчук працював помічником у регіоналівської тушки та організатора рейдерських схем Юрія Кармазіна.

Детальніше: http://posipaky.info/mp/9368

Наразі, Тарас Костанчук виступає у ролі «героя» війни та постійно виступає спікером на каналі Льовочкіна «Інтер». Передусім тези Костанчука направлені на те, щоб розхитувати ситуацію в країні,  в інтересах Кремля та Опозиційного блоку: тарифні майдани, непідтримка блокади майдану, заклики до повалення режиму та інше.

У вільний час, Тарас Костанчук разом зі своїми побратимами не воює в АТО, а… виконує вказівки свого шефа Юрія Бойко та «шістки» Фірташа - Валентина Наливайченко: захоплення влади на місцевих рівнях, рейдерські захоплення підприємств, погрози ветеранам АТО…

МИ ЗАКЛИКАЄМО СЛУЖБУ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ РОЗПОЧАТИ РОЗСЛІДУВАННЯ АНТИДЕРЖАВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТАРАСА КОСТАНЧУКА, А СПРАВЖНІХ ВЕТЕРАНІИ АТО ПІДТРИМАТИ ЧЕСТЬ МУНДИРА! СЛАВА УКРАЇНІ!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1907347099484740&substory_index=0&id=1907274386158678

Комментариев нет:

Отправить комментарий