среда, 8 марта 2017 г.

Саакашвили

Адміністрація президента України сьогодні вранці роздала наступні інструкції всім підконтрольним ЗМІ, ботам і спікерам від БПП. Тези написані Гриньовим і Медведєвим і узгоджені з президентом на щотижневій PR нараді. Петро Олексійовичу, ви б краще вже собачі будки будували, ніж витрачати дорогоцінний час президента воюючої країни на тиражування цієї нісенітниці і відвертої брехні.

Администрация президента Украины сегодня утром раздала следующие инструкции всем подконтрольным СМИ, ботам и спикерам от БПП. Тезисы написаны Гриневым и Медведевым и согласованы с президентом на еженедельном PR совещании. Петр Алексеевич, вы бы лучше уж собачьи будки строили, чем тратить драгоценное время президента воюющей страны на тиражирование этой белиберды и откровенной лжи.

«Проведенню реформ перешкоджало також те, що Саакашвілі намагався всидіти на двох стільцях: працюючи губератором і роблячи політичну кар'єру одночасно у двох країнах. Тому на Одещину в нього залишалось все менше часу

Саакашвілі запам’ятався не конструктиними справами, а скандальним піаром та яскравими звинувачуваннями:

- Звинуватив Арсенія Яценюка
- Звинуватив Ігоря Коломойського
- Звинуватив Арсена Авакова
- Звинуватив Романа Насірова
- Звинуватив Геннадія Труханова…

Незважаючи на те, що частина звинувачень була виправданою і їх підтримували, від губернатора крім звинувачень чекали і конкретних завершених справ, а з цим у Саакашвілі були проблеми.

- Саакашвілі отримав повну підтримку Президента. Він мав у області більше, ніж мають інші голови ОДА: свій обласний прокурор Давід Сакварелідзе, свій головний поліцейський Гіоргі Лордкіпанідзе, його керівник обласної митниці Юлія Марушевська, його голови РДА.

Відкритий Центр обслуговування громадян закрили. Дорогу Одеса-Рені так і не відновили, хоча спеціально під це будівництво був прийнятий спеціальний закон. За цей рік інші області, не маючи такого закону, відремонтували під ключ сотні кілометрів доріг, але не Одещина.

- Гучна піар-акція – розташування намету на дорозі, куди губернатор обіцяв перенести свій кабінет, - не дала результату. Коштів від роботи митниці не вистачає, хоч її й очолює Юлія Марушевська, молодий спеціаліст, якого запросив губернатор.

Грузинські виборці дали йому оцінку. Щойно Саакшвілі та його політична сила з тріском учетверте програли парламентські вибори в Грузії. Програні дві парламентських кампанії, одна президентська, і одні місцеві вибори. 

- Така вперта наполегливість грузин у негативній оцінці діяльності Саакашвілі явно свідчить про те, що й вони невисокої думки про результативність його реформ. Оцінка з боку українців не буде вищою.

Саакашвілі посилить конкуренцію на полі популістських політичних сил, як-то Батьківщина та Радикальна партія. Ця ніша зайнята. Напевне, для нього корисно було б об’єднати зусилля, але за природою він лідер-одинак.»

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1471495876214122&id=260603653970023

Комментариев нет:

Отправить комментарий