среда, 27 декабря 2017 г.

Семенченко назвав справжню вартість «роттердамського» вугілля Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/12/26/semenchenko_vugillya_zakupovuvaly_ne_v_rotterdami_a_v_makiivtsi_i_v_1233787

Ще у березні 2016 року людям сказали, що вугілля в Росії закуповувати не будуть, щоб не підтримувати «ЛДНР» та агресора, що нібито вугілля завозитимуть із Роттердаму. Але насправді вугілля купували не в Роттердамі, а в Макіївці та в Луганській області.

Про це у прямому ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня о 13:00–15:00 та 17:00–19:00 на телеканалі ZIK) заявив народний депутат Семен Семенченко, коментуючи питання щодо блокади ОРДЛО.

Гість програми зазначив, що Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, різні депутати та експерти, просто обманюють людей щодо купівлі вугілля у Роттердамі.

«Ще у  березні 2016 року людям сказали, що вугілля в Росії закуповувати не будуть, зокрема, щоб не підтримувати «ЛДНР» та агресора. Що ми відтепер підвищуємо вам тарифи, а це в НКРЕКП сказали на чолі із наставником президента Дмитром Вовком, що тепер люди платитимуть за електроенергію більше, що в цій платі буде враховане вугілля, яке нібито завозитимуть із Роттердаму. Так от, люди 2016 року заплатили за енергетичну незалежність, але куди поділися гроші?», – дивується нардеп.

Водночас, Семенченко заявив, що насправді вугілля купували не в Роттердамі, а в Луганській області та в Макіївці.

«В Макіївці та в Луганській області, а не в Роттердамі! І не за 100 доларів за тонну, а за 30-40 доларів. Більше того, обдуривши людей і поклавши у кишеню те, що вони платили, аби бути незалежними від Росії, вони ще й із тих грошей платили так званими «ЛДНР». І на думку самої ж СБУ, є офіційний документ, що майже 50% йшло на ватажків: на доплати, на амуніцію та на щось інше», – розповів народний депутат. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/12/26/semenchenko_vugillya_zakupovuvaly_ne_v_rotterdami_a_v_makiivtsi_i_v_1233787

Комментариев нет:

Отправить комментарий