пятница, 29 декабря 2017 г.

У ВІННИЦІ ДОРОЖНИЙ ЗНАК ЗДАВ ПРАЦІВНИКА СБУ Джерело: vlasno.info 

Сьогодні, близько 3 години ночі, в центрі Вінниці, співробітники роти №2 патрульної поліції не змогли витримати такого нахабства - в їх присутності Land Cruiser повернув під заборонний знак (з Театральної на Першотравневу), - повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку у Facebook Голови правління громадської організаціїї "Комітет безпеки руху" Володимира Черкаса.


"Наздогнавши автомобіль патрульні познайомилися з офіцером СБУ Русланом Шмігановскім, який перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння зі службовим посвідченням в руках "просив" його не турбувати ...



На допомогу "комітетчику" прибіг особисто відповідальний по вінницькому управлінню СБУ, в супроводі двох "плямистих" чоловічків. Офіцери СБУ намагалися натиснути авторитетом на патрульних і зам'яти справу, але, як завжди, все закінчилося складанням протоколу.



На завершення інциденту двоє співробітників СБУ поскаржилися патрульним, що їх знімають ... на відеокамеру, але не побачивши співчуття "плямисті" забрали Land Cruiser (який через пару хвилин опинився на території УСБУ), а водій, обнявшись з відповідальним за управління, заспокоюючи один одного, вирушили гуляти темними міськими вулицями", - йдеться у повідомленні.



Фото: зі сторінки Володимира Черкаса у Facebook

http://vlasno.info/nadzvichajni-podiji/5/112/item/21757-u-vinnytsi-dorozhnyi-znak-zdav-pratsiv?tmpl=component&print=1

Комментариев нет:

Отправить комментарий