понедельник, 30 июля 2018 г.

Справа про втручання РФ у вибори: Трамп хоче, щоб Мюллер визнав конфлікт інтересів


ГОЛОВНЕ

Справа про втручання РФ у вибори: Трамп хоче, щоб Мюллер визнав конфлікт інтересів

Сьогодні о 02:19ТСН

Президент США Дональд Трамп закликав спецпрокурора Роберта Мюллера визнати існування конфлікту інтересів, який не дозволяє йому вести об'єктивне розслідування втручання РФ в американські вибори 2016 року.

Про це американський президент написав у своєму Twitter."Збирається Роберт Мюллер коли-небудь визнати конфлікт інтересів стосовно президента Дональда Трампа, зокрема наші дуже погані і напружені ділові стосунки, той факт, що я відмовився призначити його директором ФБР (за день до того, як він став спецпрокурором), а також те, що Комі (звільнений Трампом глава ФБР - ред.) - його близький друг?", - написав президент у своєму твіттері.

Він зауважив, що Мюллер сформував команду, яка займається розслідуванням, з одних демократів, прихильників Гілларі Клінтон і Барака Обами.

Фактично своїм висловлюванням Трамп побічно підтвердив правдивість січневої публікації New York Times, в якій стверджувалося, що президент намагався відправити Мюллера у відставку через конфлікт інтересів. Трамп назвав ці повідомлення помилковими.

Комісія спецпрокурора Мюллера веде розслідування втручання Росії у президентські вибори 2016 року, а також можливих зв'язків передвиборчого штабу президента США Трампа з Росією. Москва відкидає всі звинувачення.

Раніше були оприлюднені майже півсотні питань офісу спецпрокурора Роберта Мюллера до президента США.

https://tsn.ua/svit/sprava-pro-vtruchannya-rf-u-vibori-tramp-hoche-schob-myuller-viznav-konflikt-interesiv-1193604.html


Комментариев нет:

Отправить комментарий