воскресенье, 29 октября 2017 г.

СЕМЕНЧЕНКО: Блокуємо не тільки про «Рошен», а більш ніж 100 підприємств по всій країні. ЗМІ, банківські та страхові компанії, агрохолдинги, підприємства

Перекрита Грушевського, Шовковична та інші вулиці. З Києва завбачливо виїхали прем’єр -міністр, голова Верховної Ради, голова РНБО. Всі хочуть знаходиться в небезпечний час за межами Києва або України і не нести відповідальність за наслідок можливого розгону.


Ветерани Війни за Незалежність, які об’єдналися в Рух «За Визволення України від олігархів і зрадників», не чекають поки їх прийдуть «зачищати». Вони діють. У відповідь на блокування Петром Порошенком найважливіших ініціатив по очищенню влади і боротьби з корупцією ветерани оголосили про початок Блокади заробітків Верховного Головнокомандувача. Мова йде не тільки про «Рошен», а про більш ніж 100 підприємств по всій країні. ЗМІ, банківські та страхові компанії, агрохолдинги, промислові підприємства. Всі крім працюючого на оборону. З дикими націнками, не завжди потрібне для країни, але всеж.


Зараз дуже важливо допомогти в поширенні інформації. Ми повністю блоковані олігархічними ЗМІ. Зараз дуже важливо допомогти пояснювати людям що кожна гривня віддана нами Петру Порошенку допомагає продовження свавілля, підтримуваного їм в Україні. Зараз дуже важливо приєднуватися до акцій Руху Визволення по всій країні. Ми з Єгор Соболєв сьогодні особисто будемо пояснювати це людям біля магазинів Петра Порошенка.


Або Держава. Або самозбагачення. Або Верховний Головнокомандувач. Або барига і корупціонер.


У країні, яка бореться за Незалежність інакше не можливо.


http://pochekun.net/editor2/9521/

Комментариев нет:

Отправить комментарий