воскресенье, 29 октября 2017 г.

Олег Старіков

Про напад на військову частину А-3571 (м. Одеса)
За матеріалами Сергія Стерненко:
Штаб Повітряних Сил ЗСУ повідомив, що сьогодні зранку, 29 жовтня, група невстановлених осіб в балаклавах (з інших джерел є інформація ще про їх озброєність) здійснили напад на військову частину А3571 біля Шкільного аеродрому. Особи назвались представниками інтересів власника ТРЦ «City Center», котрим володіє бізнес-компаньйон міського голови Володимир Галантернік. У відомстві додали, що нападниками було вирубано зелені насадження та викрадено майно в/ч, після чого вони зникли у невідомому напрямку.
Є земля під і навколо стратегічного військового аеродрому. Вона перебуває на балансі Міністества оборони, і там знаходиться вказана частина. Відповідно до закону, міська рада повинна була присвоїти земельній ділянці кадастровий номер. Не один раз командування Повітряних Сил робило офіційні запити з проханням це зробити. Але орган місцевого самоврядування не зробив цього. Натомість, рішенням міської ради Одеси в кінці вересня було передано 288 гектар землі під будівництво для компанії «Будова». Вона належить тому ж компаньйону мера Галантерніку. І разом з тим було віддано під будівництво і землі, що належать Міноборони. І вже зранку цього дня декілька десятків тітушок в тактичному одязі та в масках увірвались на землю військового об‘єкту, демонтували паркан військової частини та самовільно захопили 0,21 Га землі. І ні військовий, ні інші солдати, що були поряд, нічого не зробили і виглядали так само, як в Криму навесні 2014. Безпорадно і жалюгідно, не роблячи нічого.
Статут вартової служби ЗСУ каже, що чатовим застосовується зброя без попередження у разі явного нападу на нього або на об'єкт, який він охороняє.
Невиконання наведеного вище витягу тягне за собою відповідальність, передбачену ст. 418 Кримінального кодексу.
Свою бездіяльність продемонстрували і СБУ, і органи Нацполіції, котрі не затримали нікого з нападників для притягнення їх до відповідальності
З‘явилось також відео нападу, де тітушки зламали паркан військової частини. На ньому видно, як бандит в масці нападає на військового ЗСУ, силою його виштовхуючи з території.
https://site.ua/sternenko/10117/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1258222787617475&id=100002892984274

Комментариев нет:

Отправить комментарий