среда, 1 ноября 2017 г.

Що означає для України арешт екс-глави штабу Трампа: думка політолога


Трамп стане ще жорсткішим щодо Росії? / 24 Канал

Затримання Пола Манафорта – протистояння між Трампом та іншими гілками американської влади. В першу чергу, з Республіканською партією і Конгресом щодо позиції по Росії.

Таку думку сайту "24" висловив політичний експерт Сергій Постоловський.

Читайте також: Чим загрожує Трампу затримання Манафорта

Конгрес через Трампа хоче натиснути і затвердити те, що сьогодні підтримують республіканці й демократи – розширення санкційного списку проти Росії, надання летальної зброї Україні. Вони хочуть більш жорсткої позиції по Сирії і Близькому Сходу. Від Трампа треба, щоб він підписував законодавчі акти, які приймає Конгрес, і не мав своєї позиції,
– вважає Постоловський.

Вочевидь, як зазначає політолог, у нинішніх умовах, Трамп робитиме те, чого хоче Конгрес. Зокрема, що стосується і питання щодо миротворців в Україні. Адже Трамп був би не проти погодитися на російський варіант миротворців, але його стримує Конгрес.

Затримання Манафорта, за словами експерта, може навіть прискорити імпічмент Трампу. Манафорт, говорить Сергій Постоловський, – перша ластівка в цьому ланцюжку.

Водночас, як розповідає політолог, в Україні Манафорт працював з Януковичем. Ахметовим, Льовочкіним, загалом з Партією регіонів. Ні з ким з нині діючої влади як політтехнолог екс-глава штабу Трампа не мав співробітництва. Хоча, на його думку, якщо Манафорт почне говорити, ніхто не дає гарантій, чи не з’являться якісь нові цікаві факти.


https://24tv.ua/shho_oznachaye_dlya_ukrayini_aresht_eks_glavi_shtabu_trampa_dumka_politologa_n883720?f

Комментариев нет:

Отправить комментарий