среда, 28 марта 2018 г.

Стали відомі подробиці майбутнього сьомого візиту Волкера на Донбас

Як заявив Волкер в інтерв'ю Голосу Америки, в кінці квітня-початку травня він відвідає Україну і побуває в зоні конфлікту на Донбасі, де загострилася ситуація з безпекою.


"Я відвідаю східну частину країни, щоб побачити зону конфлікту з української сторони. Хочу зустрітися з українськими колегами в Києві", - сказав він.


Крім цього, зазначив Волкер, дуже хотілося б почути відповідь від Росії, "щоб розуміти, про що ми можемо говорити".


Спецпредставник Держдепартаменту щодо України розповів про підготовку імовірної зустрічі президентів США Дональда Трампа та РФ Володимира Путіна у найближчому майбутньому.


"Ми вже працюємо над цим. Ми вже перебуваємо в постійному контакті з Білим домом щодо Україні. Ми маємо дуже чітку позицію. Працюємо дуже тісно з нашими союзниками і друзями в Європі, а також з українським урядом. Ми насправді дуже розчаровані тим, що дії Росії продовжують бути такими агресивними у всьому світі. Це атаки у Великобританії з застосуванням отрути, або в Сирії, або продовження порушень перемир'я в Україні", - сказав Волкер.


При цьому він задоволений тим, як Захід підтримує Україну, але не задоволений тим, що "ми не бачимо відповідних кроків від Росії".

https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/2430428-stali-vidomi-podrobici-majbutnogo-somogo-vizitu-volkera-na-donbas.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий