вторник, 27 марта 2018 г.

Путін не готується до наступу на Донбасі, – російський експерт Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/03/27/putin_ne_gotuietsya_do_nastupu_na_donbasi__rosiyskyy_ekspert_1293569

Переформатування Південного військового округу Збройних сил РФ не означає наступу на Донбас. Адже для цього кроку армії не вистачить військових. Скоріш за все, Путін йтиме у напрямку замороження конфлікту.

Про це в ефірі інформаційно-аналітичного проекту «Перші про головне. Коментарі» сказав російський військовий експерт Олександр Гольц.

«Я вважаю, що бажання Росії заморозити конфлікт і переформатування Південного військового округу Збройних сил – речі не пов’язані. У мене нема відчуття, що РФ готується до серйозних дій на Донбасі», – зазначає російський військовий експерт.

Олександр Гольц зауважив: чисельність російської армії не дуже зростає, а тому її точно не вистачить, аби перейти у наступ.

«Згідно офіційних даних, чисельність російських військ зросла на десять тисяч. До того ж, влада РФ повідомила, що від 2015 до 2018 років створила двадцять об’єднань дивізіонного формату. Це говорить про те, що вони створюють просто нові паперові дивізії», – підкреслює військовий експерт.

Олександр Гольц переконаний, що сенс торгів з Росією вже давно втрачений.

«Обговорення миротворчої місії на Донбасі мало сенс в рамках великих торгів з Росією. Мовляв, ми вам дозволяємо ввести війська ООН, а ви у відповідь послаблюєте санкції. А тоді ми, РФ, виходимо з ізоляції. Але сьогодні відбувається масова депортація російських дипломатів, а це говорить про те, що сенс негоціацій втрачено», – пояснює військовий експерт.

До того ж, Олександр Гольц наголосив на тому, що найважливіші питання зовнішньої політики Володимир Путін ухвалює самостійно.
https://zik.ua/news/2018/03/27/putin_ne_gotuietsya_do_nastupu_na_donbasi__rosiyskyy_ekspert_1293569

https://zik.ua/news/2018/03/27/putin_ne_gotuietsya_do_nastupu_na_donbasi__rosiyskyy_ekspert_1293569

Комментариев нет:

Отправить комментарий