воскресенье, 28 октября 2018 г.

Тренд враховуючи що пучдемон створює нову партію Клімкін дорікнув Тимошенко через зустріч з Пучдемоном

Колишній глава уряду Каталонії Карлес Пучдемон опублікував фото, де тисне руку лідерці української партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін нагадав, що каталонських сепаратистів в Іспанії сприймають так само, як у нас – російських ставлеників на окупованому Донбасі.


Політики зустрілися на Форумі з питань внутрішньої і глобальної безпеки в Женеві. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, коментуючи зустріч лідерки партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко з лідером каталонських сепаратистів Карлесом Пучдемоном, наголосив, що кожен політик має враховувати «емоції» друзів України.

Про це Клімкін написав у своєму Twitter, повідомляє Гордон.

«Кожен має право зустрічатися або тиснути руку, кому вважає за потрібне. Але щиро прошу кожного зважати на емоції наших друзів. Каталонські сепаратисти багато в чому сприймаються в Іспанії, як у нас – російські маріонетки на окупованому Донбасі. У нас багато друзів, і всі вони нам дуже потрібні», – заявив глава українського МЗС.

Кожен має право зустрічатися або тиснути руку,кому вважає за потрібне.Але щиро прошу кожного зважати на емоції наших друзів.Каталонські сепаратисти багато в чому сприймаються в Іспанії як у нас рос.маріонетки на окупованому Донбасі.У нас багато друзів і всі вони нам дуже потрібні

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 27 жовтня 2018 р.

26 жовтня Пучдемон повідомив, що познайомився на Crans Montana Forum із Тимошенко і побажав їй успіху на майбутніх президентських виборах.  

https://zik.ua/news/2018/10/28/klimkin_doriknuv_tymoshenko_cherez_zustrich_z_puchdemonom_1435797

Комментариев нет:

Отправить комментарий