понедельник, 28 ноября 2016 г.

КУЧМА: МІНСЬКІ ПЕРЕГОВОРИ БУДУТЬ УСПІШНИМ ЗА УМОВИ ПРИЄДНАННЯ ДО НИХ США

Наразі представник України вважає переговори у "Мінському форматі" неефективними

"Мінський формат" перемовин неефективний, оскільки у політичної еліти немає єдиної позиції щодо цих переговорів. Про таке заявив представник України на переговорах в Мінську Леонід Кучма, передає"Укрінформ".

За його словами, ситуацію можна змінити шляхом залучення до переговорів інших країн. "Мінський формат" переговорів буде успішнішим, якщо до нього долучаться інші держави, зокрема США", - зазначив Кучма.

Крім того, він додав: "Якщо повною мірою не підключаться США - нічого не буде. Буде далі гра в мир і дружбу. А у нас небагато перспектив у цій грі".

За словами Кучми, наразі на засіданнях Тристоронньої контактної групи в Мінську Україні найперше потрібно відстоювати мир.

"Українській стороні найперше треба відстоювати мир, а потім вже все інше. Якщо Україна піде на поступки російській стороні щодо виборів на окупованій території, нам буде тільки гірше. Там не можна сьогодні проводити вибори, бо то буде не українська влада. Це та межа, яку ми не маємо права переступати у мінському форматі", - наголосив представник України. 

http://www.5.ua/suspilstvo/kuchma-minski-perehovory-budut-uspishnym-za-umovy-pryiednannia-do-nykh-ssha-132258.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий