вторник, 29 ноября 2016 г.

ЛЕЩЕНКО: ІНКРИМІНУЮЧИ ЯНУКОВИЧУ ДЕРЖЗРАДУ, ЛУЦЕНКО ПОТРАПИВ У ЛОГІЧНУ ПАСТКУ

Народний депутат фракції "БПП"Сергій Лещенко в студії "112 Україна". 24.11.16

112.ua

Інкримінуючи екс-президенту України Віктору Януковичу державну зраду, генпрокурор Юрій Луценко потрапив у логічну пастку. Таку думку в ефірі "112 Україна" висловив народний депутат Сергій Лещенко.

"Інкримінуючи Януковичу державну зраду, Луценко потрапив у логічну пастку. Тому що державна зрада з боку Януковича, яка полягала в тому, що він 1 березня 2014 написав лист на Путіна із закликом завести війська на територію України, вона могла полягати тільки в тому, якщо б він на цей момент був президентом України... У Луценка не працює логіка. Або з одного боку він може звинувачувати Януковича в державній зраді тільки в тому випадку, якщо він визнає легітимність Януковича станом на 1 березня 2014 року. Інакше дії Януковича, тобто заклик до Путіна - це просто заклик звичайного громадянина, фізичної особи. Й очевидно, що на нього Путін не повинен жодним чином реагувати. Тоді державна зрада зникає..." - заявив нардеп.

Новини за темою: ГПУ має намір поставити на суді питання про недостовірність показань Януковича

Він також заявив, що Луценко взагалі не мав права зачитувати підозру Януковичу:

"Він, як генеральний прокурор, не мав права зачитувати цей документ. Тому що він створив Януковичу унікальну можливість, скрізь у Європейському суді з прав людини скаргу на дії Луценка".

http://ua.112.ua/suspilstvo/leshchenko-inkryminuiuchy-yanukovychu-derzhzradu-lutsenko-potrapyv-v-lohichnu-pastku-355872.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий