четверг, 9 марта 2017 г.

Самопоміч заява

Українська влада повинна припинити підігрувати окупанту

Чергова заява від міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова – тепер про «неприпустимість» блокади торгівлі з окупованими територіями – підтвердила, що Кремль офіційно підтримав позицію, яку висловили представники окупаційних адміністрацій на Донбасі, олігархи по обидва боки передової і, як це не парадоксально, українська влада.

Одностайність думок по обидва боки лінії зіткнення доводить наявність спільних інтересів у продовженні взаємовигідної торгівлі, попри війну та тисячі смертей, і підтверджує тезу, що всі тексти пишуться однією рукою. Такі заяви вкотре показують, наскільки важливу річ роблять ветерани війни за Незалежність і добровольці на редутах.

Фракція «Об’єднання «Самопоміч» наголошує на тому, що українська влада повинна припинити підігрувати окупанту. Український парламент має нарешті сказати правду світові й українцям: Росія – окупант, торгівля з окупаційними адміністраціями на Донбасі має бути заборонена. Ми вкотре вимагаємо розглянути законопроект «Про тимчасово окуповану територію України» наступного пленарного тижня.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1396894117066881&id=591672960922338

Комментариев нет:

Отправить комментарий