четверг, 9 марта 2017 г.

Семенченко и штаб блокади

Ну, Петро Олексійович, ну плут :). Коли зад починає припікати, його кризовий центр працює дуже швидко. Пройшло лише кілька годин після заяви сумної конячки Лаврова (з вимогою до Порошенка припинити торгівельну блокаду), як архітектори собачих будок вже підготували заходи протидії.

З початку вийшла заява криворізького АрселорМіттал про те, що вони "занепокоєні блокадою". При цьому ця заява дуже дивна і смішна. З одного боку, вони чесно визнали, що східний регіон, як джерело поставок, для них був втрачений ще у 2014 році. Тому вони отримують вугілля, кокс з Польщі, Казахстану та інших країн. Але вони все одно "занепокоєні" тому що відчувають “загрозу стабільності залізничних поставок”. Яку саме — вочевидь треба здогадатись читачам їх прес-реліза. Також, вони "занепокоєні можливою нестачою електроенергії". Якої саме — теж не зрозуміло.  В країні перевиробництво електроенергії, через що нещодавно довелось зупиняти один з блоків ЗАЕС. Вочевить, що український менеджмент індусів провсяк випадок прогнувся перед “собачою будкою” і тепер співає у спільному хорі з Ахметовим. Але співає стидливо. І дякуємо на цьому.

Другий хід, придуманий Петром Олексійовичем, набагато більш цікавий. Але про це трохи пізніше. Давайте я Вас спочатку познайомлю з з одним загадковим персонажем.

Знайомтесь, це Паша. Паша — перший заступник голови СБУ Грицака. Близька людина до Петра Оексійовича. Паша — безпосередньо відповідає за “боротьбу” з контрабандою та корупцією. В тому числі, у зоні АТО. Паша, безпосередньо, відповідає за контроль над більш ніж 100 000 дозволами на торгівлю із Захарченком і Плотницьким. Паша — дуже багата людина, мультиміліонер. Кришування торгівлі на крові, судячи з усього — дуже вигідне заняття. Але, все ж, не будьте такими як Паша, друзі. Будете дуже погано спати вночі...

Але це все прилюдія. Так от, зараз Паша — відповідальний за запуск у маси контр-тези. Теза дибільна, як і самі його автори. Лавров, нібито, "зробив свою заяву аби підставити Порошенка", щоб "український народ його повалив". Для цього зараз друзі Паши  монтують черговий “аудіозапис” розмови Захарченка з “куратором з ФСБ”. Ми не знаємо, що вставлять у запис винахідливі мультиміліонери з СБУ. Але я думаю, що щось на тему “Лавров спеціально підігрує патамушта...”. Ввечері цю єресь викинуть на телеканалі 112, що з деяких пір належить людям Порошенка і на “самому чесному” 5-му каналі  що належить самому Порошенку. І почнуть промивати нам усім мізки.

Тільки Петро Олексійовичу, у Вашому геніальному плані є неув'язочка. До цього Вас вже просили розібратись із блокадою маса інших Ваших торгівельних партнерів. Медведчук, Захарченко, Плотницький, Пєсков, Гризлов; мітинги в окупованому Єнакієво, мітинги у не окупованих Авдіївці, Краматорську і Маріуполі. І всі хочуть Вас "підставити", Петро Олексійовичу? Чи все це просто вий невдоволених алчних свиней, відірваних від кормушки?

З іншої сторони - “агенти Кремля”. Їх багато і вони всі Вас оточують. Більше 60 обласних, міських та районних рад. 42 мільйони українців, що не бажають жити у собачих будках. Так і до шизофренії не далеко...

Петро, Олексійовичу, досить, астанавітес! Закінчуйте брехати, закривайте кривавий бізнес і давайте почнемо розбір польотів. Поки не стало зовсім пізно. Скоро світанок, пане президент.

Час збирати каміння

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1438668336167936&id=100000743507327

Комментариев нет:

Отправить комментарий