пятница, 10 марта 2017 г.

Семенченко

Петро Олексійович, доброго ранку!
За минулу добу ваші торгові партнери здійснили 80 обстрілів позицій Українських військ. П'ять захисників України поранено, один травмований. Шановні підприємці, які зареєстровані в Україні використовували зенітки, міномети і стрілецьку зброю для поліпшення інвестиційного клімату на окупованих РФ територіях. Але це ж не привід припиняти торгівлю? Адже це "наші люди" і якщо вони втратять роботу, то вступлять до лав "бойовиків" і підуть вбивати Українців?

Петро Олексійович, у мене для вас погана новина. Шахти ДТЕК Ахметова повністю припинили видобуток вугілля ( http://bit.ly/2mNIWRk). "Нікуди відвантажувати" говорять. А як же "схеми Курченко"? А як же вивезення вугілля через РФ? А як же інші бредні ваших шісток по телевізору? А ніяк. Здулися. І продовжують здуватися далі. А як же "націоналізації бойовиками" підприємств і всякі "оголошення Блокад і ультиматумів" Україні?  А ніяк. Фейкові вони всі були. Телевізійні макарони на вуха.

Пане президенте, ми виконуємо за вас вашу роботу. То що ви повинні були зробити ще в 2014. Але є ще одна погана для вас новина. Вся промисловість на окупованих територіях у критичному стані. А це значить немає "податкових" відрахувань в т. зв. ЛДНР, значить немає доплат "бойовикам", немає закупівель форми та амуніції, немає розкішного життя ватажкам. Зростає безробіття? Нехай беруть в руки зброю і вступають до лав ЗСУ. Нехай захищають свою УКРАЇНСЬКУ землю. А тим хто не хоче хай платить РФ як країна окупант. Не треба перекладати навантаження з її бюджету на плечі Українців.

Петро Олексійович, сьогодні будуть ще погані новини. Штаб блокади торгівлі з окупантами переходить до другого етапу Блокади. Це стосується і російського бізнесу в Україні і багато чого іншого. В 14-00 Штаб проводить прес конференцію. Спеціально для вас зроблю пряму трансляцію.

Добраніч і удачі, пане резиденте.

Доброго ранку Україна

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1439434269424676&id=100000743507327

Комментариев нет:

Отправить комментарий