среда, 27 декабря 2017 г.

Єгор Соболєв

Петро Порошенко виписав законопроект про творення Антикорупційного суду у надії знов обдурити як суспільство, так і західних партнерів.

Нам потрібний Антикорупційний суд, який буде ув'язнювати, а не відпускати топ-корупціонерів. Топ-корупціонерам Антикорупційний суд взагалі не потрібний. Максимум, на що вони зараз готові - хай буде суд з такою красивою вивіскою, але далі із залежними корумпованими суддями.

На чолі з Президентом їм вдалося провернути такий трюк при підборі  Верховного суду. Громадськість наче допустили аналізувати кандидатів у судді, але проігнорували більшість її викриттів. Тепер Петро Порошенко пропонує повторити трюк при формуванні Антикорупційного суду. Це погана ідея, яку ми маємо відкинути у Парламенті. Право підбору кандидатів до Антикорупційного суду варто напряму делегувати представникам Євросоюзу і США. Ми залучили їх при підборі директора Антикорупційного бюро та Антикорупційного прокурора і це добре спрацювало. Представників європейського та американського правосуддя було неможливо ані підкупити, ані задурити. Саме такі люди мають формувати Антикорупційний суд України. А далі він сам розбереться:)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208179636848287&id=1822575871

Комментариев нет:

Отправить комментарий