среда, 20 декабря 2017 г.

Семен Семенченко

Зараз українське суспільство знаходиться у великій небезпеци. За нашою інформацією Порошенко прикладає активних зусиль щоб отримати людей, готових стріляти в українців. Події під час Блокади торгівлі з окупантами і жовтня-листопада 2017 на Грушевського показали, що таких людей у ​​нього майже немає. Виняток становить невелика група, яка впроваджена в держохорону (Гелетей), а також група донецьких спецпризначинців (Аброськін).

Зараз в Національній Гвардії посилилась активна обробка військовослужбовців. Їм брешуть, що мирні виступи проти корупції і зради - це підрив української державності, насаджують ненависть до учасників протесту. Зафіксовані незаконні спроби створення діючими військовослужбовцями НГУ так званого «оперативного резерву» з тітушок спеціально для участі в силових розгонах наметового містечка під Верховною Радою. Військовослужбовцям НГУ пояснюється, що вбивць Небесної Сотні ніхто не засудить і не посадить, а тому, якщо буде відданий наказ стріляти в учасників протесту проти корупції і свавілля влади, то за його виконання так само ніхто не понесе покарання. Керує всією цією роботою заступник командувача НГУ генерал-лейтенант Сподар. Я особисто його добре знаю як активного організатора провокацій і спроб розвалу батальйону Донбас у 2015 році. Його робота була оцінена Порошенком гідно. За два роки він з полковника став генерал-майором, а за тим - генерал-лейтенантом.

Чому все це відбувається? Відповідь на це питання дає ранкова публікація на ZIKу. Коли в голові "русскій мір", спецпідрозділи НКВС і Радянський Союз, нічого іншого чекати не доводиться. Я звертаюся до офіцерів Національної Гвардії як колишній командир батальйону НГУ і народний депутат України: не порушуйте Закони та Статут, проте не виконуйте злочинних наказів. Ви маєте на це право. Вам зараз обіцяють те, чого вони виконати не в силах. Обіцяють, щоб забруднити ВАШІ руки в крові, а самим - втриматися при владі. І розслідування по Майдану - не показник. Цього вдруге - не повториться.  Народ може бути добрим і поблажливим до тих хто оступився чи помилився, але він суворо покарає ФСБшних оборотнів у погонах. I станеться це набагато раніше, ніж багато з них думають.

Тримайте свої руки і совість чистими

Слава Україні!

P. S.  Прошу репост.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1749693338398766&id=100000743507327

Комментариев нет:

Отправить комментарий